znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Žáci 6. B tvoří vánoční atmosféru plněním kreativních úkolů

Vánoční období je obdobím očekávání, radosti a překvapení. Pro žáky třídy 6. B bylo toto období plné dobrodružství a neotřelých nápadů. Celý prosinec se pro ně stal dobrodružnou cestou za zábavou a vánoční atmosférou. Jak? Přišli s nápadem vytvořit si své vlastní úkoly a každý den splnit jeden z nich.

Pyžamový den

V jednom z prvních prosincových dní se žáci třídy 6. B rozhodli, že si krátí čekání na Vánoce tak, že přijdou do školy v pyžamech. Tohle byla vskutku výjimečná událost, která rozhodně neunikla pozornosti ostatních žáků a učitelů.

Veselé podkolenky

Dalším úkolem, který si žáci sami vymysleli, bylo nosit každý den veselé a barevné podkolenky. Bylo nádherné vidět, jak se všichni snažili vybrat co nejzajímavější a nejvíce výrazné podkolenky.

Společenský oděv

Žáci se oblékli do elegantního oblečení a vytvořili si tak punc slavnostnosti. Bylo to jako malé vánoční "plesování" , což nám dodalo chuť na nadcházející svátky.

Kreativní příchody

A nakonec, nejvíce zábavy přinesly kreativní příchody do školy. Každý den přicházeli žáci s něčím novým a vtipným. Objevily se vánoční čepice, různé kostýmy a mnoho dalšího.

Celý prosinec tedy byl ve znamení těchto kreativních úkolů, které si žáci třídy 6. B sami vymysleli. Bylo skvělé, jak tato aktivita přinesla spoustu zábavy. Vánoce jsou časem radosti a sdílení, a tato třída to letos dokázala do puntíku.

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy