znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Ohlédnutí za loňským rokem 1

V závěru školního roku jsme stihli ještě několik akcí, na které jsme v prvních dnech „školy“ rádi zavzpomínali. Školní jarmark, herní den druhého stupně a netradiční školní výlet, to byla témata, která padala nejčastěji. 

 

Vzpomínka na jarmark 

Několikatýdenní přípravy tvořivé dílny s nabídkou hotových náramků a klíčenek, stanoviště s různými technikami zaplétání vlasů a dílnička výroby náramků a klíčenek, malba obrazů na plátno do školní aukce, tím se prezentovala naše třída na této celoškolní akci. Užili jsme si příjemný den plný pestrých zážitků a pozitivní zpětné vazby od spokojených účastníků malých i velkých. Jak je u nás dobrým zvykem, a abychom toho neměli málo, spojili jsme ještě síly se spolužáky z paralelního ročníku a dlouhé hodiny volného času jsme trávili nácvikem tanečně-pěveckého vystoupení, kterým jsme potěšili diváky podvečerního představení.

                                                                                                                                        

Napsali jsme smiley 

Sedmáci z áčka a béčka spojili své síly a zazpívali a zatančili na písničku Cizí zeď. Nácviky byly kruté, vyčerpávající i včetně toho vstávání na sedm. Nastal den "D" a tréma byla u většiny veliká. Před vystoupením jsme vykoukli ze dveří a viděli jsme tolik lidí! Vůbec jsme nechápali, kde se tam všichni vzali smiley a mysleli jsme, že po různých vystoupeních někteří diváci odejdou, že jich tam na nás zbyde málo. Ale mýlili jsme se. Bylo jich tam fest hodně! Nejdřív začaly zpívat Simi a Niky, takže jsme si mohli prohlédnout publikum a připravit se. Naše vystoupení bylo tu, přistoupili jsme k publiku a začali zpívat. Vše bylo good až na to, že se tam nějací nevychovanci hlasitě smáli a komentovali. Nám to ale bylo jedno, nenechali jsme se rozhodit, protože jsme věděli, že oni to zazpívat, zatančit ani zahrát neumí a my si to přišli hlavně užít. Závěrečný mohutný potlesk! My jsme z toho měli fest radost a byli jsme rádi, že se naše vystoupení líbilo. Byl to skvělý zážitek a těšíme se na další spolupráci se 7. B. 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy