znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

První měsíc nového školního roku máme za sebou

Během prvního měsíce stráveného ve škole si žáci zase postupně zvykali na pravidelný režim školní práce a přípravy na vyučování, ale mimo to společně zažili také pár akcí zpestřujících výuku.

První akce se konala hned v úterý 5. září. Společně jsme vyjeli do Karlových Varů navštívit Svět záchranářů. Program byl tentokrát v režii Policie ČR, zaměřen na osobní bezpečí. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavých informací a užitečných rad do běžného života.

Druhá akce se konala na pozemku školy, v úterý 12. září 2023. Jednalo se o ukázky Canisterapie. Během jedné vyučovací hodiny se žáci dozvěděli rady, jak správně vycvičit svého domácího pejska, co je dobře a co naopak špatně.

V rámci přípravy na volbu povolání, která všechny čeká, jsme ve čtvrtek 5. října navštívili Burzu škol v budově ISŠTE v Sokolově. Jedná se o akci, kdy zástupci středních škol Karlovarského kraje přijedou prezentovat vycházejícím žákům svou školu. Nabízí obory, které je možno na škole studovat, vysvětlují, co studium obnáší, ukazují, co se žáci během studia naučí a zodpovídají otázky.

Doufám, že se všechny akce žákům líbily a přinesly jim nové informace a zážitky, které obohatily a postupně ještě obohatí jejich život.

 

                                                Mgr. J. Polívková, tř. uč

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy