znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Hurá na muzikál!

Jsme sice zvyklí cestovat hromadnou dopravou a umíme dojet všude kam potřebujeme, ale z toho, když jsme dosáhli na dotovanou dopravu z Karlovarského kraje, jsme měli všichni obrovskou radost. Už tedy nic nebránilo v tom, abychom se vydali do divadla v Karlových Varech na derniéru muzikálového představení chebského divadelního spolku "Chyť mě, když to dokážeš". A protože jsme v autobuse měli spoustu místa, přizvali jsme na tuto akci i sedmáky z B třídy a také naše osmáky.

    Pro většinu z nás to byla muzikálová premiéra. Poučeni o společenských pravidlech a pravidlech oblékání a chování v divadle, jsme se vydali vstříc novému zážitku. Věděli jsme, že každé divadelní představení svým přínosem zasahuje do několika výukových předmětů (výchova občanství, český jazyk a literatura, hudební, výtvarná a pohybová výchova atd.), ale svým přesahem předčilo veškerá naše očekávání. Vidět orchestr přímo v akci, sledovat dirigenta, který v průběhu představení živě komunikuje s herci, ale i s diváky a v neposlední řadě sledovat propracované choreografie a vnímat text, zpěv a tanec sympatických hereček a herců, to je zážitek, na který jen tak nezapomeneme!

                                                                                                                                                                          Romana Sitařová - tř. učitelka                                                                                                                                                  

    

Náš spolužák Dominik napsal smiley …

Ráno jsme se sešli ve škole, učili jsme se první hodinu a ke konci jsme dostali čas na svačinu. Batohy jsme si nechali v VIII. A a kolem deváté hodiny jsme vyrazili objednaným autobusem, který nás přivezl až před divadlo v Karlových Varech. Byl jsem ohromen hned, jak jsem vešel dovnitř. Bylo to tam fakt krásný.

Na začátku představení vystřelili ze zbraní a všichni jsme se strašně lekli. Následovaly skoro 3 hodiny kulturního zážitku.Velmi jsem si to užil a stálo to za to. Vzal jsem si z toho hodně a popravdě pobavil jsem se velmi. Hlavně tanec byl fakt propracovaný. Bylo to prostě překrásné představní, fajn celý den a očekáváme více takových akcí.

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy