znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

18. 4. 2024 v 16.30

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

(dle informací třídních učitelů)

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Návštěva divadla v Karlových Varech

Ve čtvrtek 2. 3. 2023 jsme (společně se třídami 7. A a 8. A) navštívili muzikálovou komedii o nejneuvěřitelnějším podvodníkovi Ameriky: Chyť mě, jestli na to máš. Byla uvedena v koprodukci Karlovarského městského divadla a Západočeského divadla v Chebu.

Příběh vychází ze skutečných událostí a z filmu: Catch Me If You Can s Tomem Hanksem a Leonardem DiCapriem. „Ještě mi nebylo jednadvacet a už jsem byl několikanásobným milionářem – a všechno, do posledního centu, jsem ukradl. Nalítal jsem přes osm milionů kilometrů jako pilot, praktikoval jsem medicínu v nejprestižnější nemocnici v Atlantě a dělal jsem prokurátora ve státě Louisiana – to vše pod falešnými“ jmény říká hlavní protagonista Frank.

Muzikálové představení bylo dlouhé, trvalo 2 hodiny a 45 minut, ale ani na chvilku se nikdo nenudil. Bavili se žáci i dospělí. Děj byl vtipný, měl spád, představení obsahovalo spoustu písní a tanečních vystoupení. Celý dojem byl umocněn hudbou, kterou hrál živý orchestr v orchestřišti. Při hodnocení, které jsme prováděli po návratu ve škole, žáci ocenili hudební čísla, vtip i celkový děj muzikálu. Jako mínus někteří hodnotili cestu autobusem, ve kterém jim bylo horko a to, že v hledišti divadla byla naopak zima. Zato budova divadla se jim líbila velice.

Nakonec se všichni shodli na tom, že pokud by byla možnost, rádi by si podobný zážitek zopakovali.

 

                                        Mgr. Jitka Polívková, tř. učitelka

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy