znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Roztančené předvánoční přestávky smiley

V předvánočním období jsme chtěli uspořádat něco netradičního. Třídní besídky, plnění adventních úkolů, výzdoba třídy a „dárečková“ jsou už zažitou klasikou, ale vše se stále odehrává jen v útulném prostředí vlastní třídy. Vystoupení z komfortní zóny, vstoupit do společného prostoru a účastnit se činnosti se všemi ostatními žáky i učiteli celého druhého stupně, to už je jiný oříšek. Postavili jsme se výzvě a s nasazením jsem se zúčastnili akce „roztančených přestávek“, které se odehrávaly ve svačinových přestávkám, v předvánočním týdnu. Napětí, nervozita, stud, rozpačitost a zároveň radost a těšení se na další den a další kolo tančení, to byly pocity, které jsme popisovali, po prvním pondělním „dovádění“. Třetí roztančený den už jsme si připadali jako „profíci“ a bez pomoci jsme dokázali popsat, co všechno, kromě samotného tance, jsme touto hromadnou aktivitou zvládli natrénovat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Romana Sitařová

 

Naše spolužačka Laura napsala – „Tancování a zpívání na chodbě“

Ve dnech 19. - 21. 12. společně celý druhý stupeň tancoval tance s vánoční tématikou na chodbě. Neúčastnili se jen žáci, ale také někteří učitelé. Celé to probíhalo o svačinové přestávce, kdy se všichni žáci přesunuli na chodbu ke sborovně a společným tancem ladili vánoční atmosféru po celé škole. Vánoční atmosféru jsme neladili pouze hudbou a tancem ale také svým vánočním oblečením a doplňky. Samozřejmě to všem moc slušelo, ale na paní učitelku Sitařovou nikdo neměl smiley.

Ve středu 21.12. jsme si společně krom tance ještě na chodbě zazpívali vánoční písničky, které jsme si v rámci hudební výchovy i s choreografií natrénovali. Naše třída měla písničku Last Christmas. Celé to s námi nacvičila paní učitelka Ecklová a moc jí děkujeme!

Akce jsme si moc užili a doufáme, že to nebylo naposled, co jsme si takto všichni společně zpříjemnili vánoční období a náladu.

 

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy