znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Představujeme vánoční dárky

Máme tu leden a jsme po vánočních prázdninách zpět ve škole. Prázdniny utekly jako voda, ale my jsme se všichni do školy moc těšili. 
Do školních lavic jsme poprvé v tomto roce usedli 3.1.2023. Hned první hodinu jsme si společně povyprávěli, jaké dárky jsme dostali pod vánoční stromeček, jaké nám udělaly největší radost a jak jsme prožili nejen vánoční svátky, ale také zakončení roku 2022. Následně jsme dostali domácí úkol - přinést druhý den do školy ukázat jednu nebo dvě hračky, které jsme dostali od Ježíška. Úkol se nám všem moc líbil a téměř všichni ho i splnili. 
Druhý den jsme vyučování zahájili představováním vánočních dárečků. Každý z nás dostal přesně to, co si přál. Někdo dostal omalovánky, dětský fotoaparát, knížku, panenku nebo fixy všech možných barev. Jiný zas lego stavebnici, plyšáka, penál nebo aktovku. Ať už to byly dárky, se kterými si můžeme hrát nebo je využít i ve škole při vyučování, udělaly nám velkou radost a my jsme všichni rádi, že jsme se mohli o naše zážitky podělit se svými spolužáky. 
Moc se těšíme, co nás v tomto novém roce 2023 všechno čeká.
 
                                                      Bc. Lucie Klarnerová
pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy