znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Vánoční besídka

Byl poslední školní den roku 2022 a v celé škole probíhaly vánoční besídky. I v naší třídě jsme společně oslavovali a těšili se na Vánoce.

Spojili jsme si lavice, abychom seděli všichni pospolu. Na lavice jsme si dali cukroví, uvařili jsme si teplý čaj, poslouchali vánoční písničky a společně jsme „ladili“ vánoční atmosféru.

Během druhé a třetí hodiny jsme vyráběli vánoční přáníčka, která byla opravdu obtížná a náročná, ale děti je zvládly na výbornou.

Po svačině jsme si všichni opět sedli se stolům a začali si rozdávat dárečky. U nás ve třídě funguje systém, že si každý žák vylosuje žáka, kterému přinese nějakou maličkost. Myslím si, že se tento zvyk dětem líbí a všichni děti byly z dárečků opravdu nadšené.

Ve zbylém čase jsme si povídali, na co se o Vánocích nejvíce těšíme a potom jsme se podívali na vánoční pohádku: Sobík Nico 2. Na konci dne jsme se rozloučili se žákyní Adélou Gösslovou, která byla s námi tento den naposledy, popřáli jí spoustu štěstí, výborných známek a nových kamarádů. Rozloučili jsme se, popřáli si veselé Vánoce a šťastný Nový rok a těšili se na sebe v novém roce 2023.

 

                                Iveta Kaciašvili - třídní učitelka

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy