znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

18. 4. 2024 v 16.30

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

(dle informací třídních učitelů)

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Úkoly z adventního kalendáře

Během prosince 2022 jsme všichni společně plnili každý den úkol z našeho třídního adventního kalendáře. Ten je složen z 23 obálek a v každé obálce se nachází úkol na příslušný den.

Úkoly si žáci vymysleli sami, napsali na lístečky své nápady. Adam s Filipem pak připravili jejich tiskovou podobu. Třídní učitelka potom úkoly vložila do obálek a adventní kalendář byl připraven. Stačilo ho připevnit na dveře třídy.

Obálku s úkolem „na zítra“ jsme vždy otevřeli den předem, abychom věděli, co nás čeká. A úkoly byly rozmanité: přijít do školy se slunečními brýlemi nebo strašidelným make-upem, zazpívat si společně koledu, zatancovat během přestávky dozorujícímu učiteli, uspořádat si libovolně lavice ve třídě, obléknout si část oblečení obráceně nebo si vzít vánoční čepičku. Dobrovolník si mohl vyzkoušet roli učitele. O víkendu jsme měli zapálit svíčku na adventním věnci nebo se podívat na pohádku.

Je pravda, že letos už se do plnění úkolů nezapojili všichni, ale někteří žáci se statečně vrhli do všeho. Kteří, poznáte z fotek. Simča K. a Lukáš dokonce poslali fotku, jak splnili víkendový úkol.

Do plnění některých úkolů jsme se zapojily i my s paní asistentkou, a tak jsme si společně se třídou užily každý den pár minut zábavy.

                                                                     J. Polívková, tř. uč.

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy