znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Halloweenský podvečer ve škole

V pátek 11.11.2022 jsme se těsně před pátou hodinou sešli u školy. Byla již tma, celá škola zhasnutá, jen na chodbách svítily svíčky v dýních a lucerničkách.

Protože se jednalo o soutěž, rozdělili jsme se do 4 týmů, každý tým si vylosoval svou barvu. Dostali jsme barevné svítící náramky a kartu na zapisování získaných bodů.

Soutěž se odehrávala ve 4 místnostech a v každé nás čekaly jiné úkoly.

V jazykové třídě jsme zjišťovali, co zvládneme z českého a anglického jazyka. Přiřazovali jsme obrázky, spojovali správné dvojice, sestavovali anglické věty, doplňovali správná i/y. V matematické třídě jsme hledali příklady, počítali a s pomocí šifrovací tabulky luštili skrytá slova. V další místnosti jsme dokazovali, jak jsme šikovní a zruční. Čekalo nás tam šití a skládání z papíru. Také jsme zkoumali naši krátkodobou paměť při doplňování správných slov do vyprávění obsahu filmu, který jsme viděli na začátku akce. Nakonec jsme před školou viděli ukázku Fireshow – točení s ohněm.

Všichni jsme se snažili nasbírat co nejvíce bodů, a to se nám také povedlo. Výsledky byly velice vyrovnané. Jen o pár bodů zvítězil tým ve složení Simča K., Ota a Matěj.

Celou akci pro nás připravily paní učitelka třídní s naší paní asistentkou. Obě se již moc těší, že na přípravě další „mimoškolní“ akce se budeme podílet také my.                                     

 

                                                      Žáci 7. B

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy