znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Burza škol

Ve čtvrtek 13. 10. jsme se vypravili autobusem do Sokolova na ISŠTE, která pořádala burzu škol. Jsme v osmém ročníku a někteří spolužáci doposud nevěděli, kam si v 9. ročníku podat přihlášku. Byli jsme zvědaví, co na nás čeká.

Po příjezdu v 8 hodin jsme s třídní p. učitelkou a AP začali obcházet třídy, ve kterých byli zástupci cca 20 škol – ze Sokolova, Chebu, M. Lázní, K. Varů, kde jsme dostali informace o dané škole, podmínkách studia a také my jsme měli připravené otázky, na které jsme dostávali odpovědi.

Ve třídě, kde byly studentky zdravotní školy jsme si mohli nechat změřit krevní tlak, nebo si nechat určit krevní skupinu. Naše třídní p. učitelka si tlak změřit nechala a píchnout do prstu také.

Poté jsme se rozdělili na 2 skupiny – na chlapce a dívky. Chlapci si šli se studentkou ISŠTE podívat do odborných učeben – autodílna, elektro dílna a my děvčata jsme se šly podívat do knihovny a nahlédly jsme také do PC učebny a dalších odborných učeben.

Odjížděli jsme plni nových informací. Ti, kteří nevěděli kam půjdou si našli obory, které se jim líbily a získali tak cenné informace. Po příjezdu jsme si udělali třídnickou hodinu, kde jsme se podělili o informace.

                                                                                                      

                                                           Janurová Lucie, Špírek Max

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy