znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

Dodatečný 

zápis do

1. třídy se koná 16. dubna 2024 v době
14.00 - 16.00.

 

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Akční květen

S blížícím se koncem školního roku se nabízí více příležitostí strávit „školně“ den mimo školu. To byl i případ našeho prvního počinu mimo Habartov, který i přes své počáteční škobrtnutí v plánovaném programu nakonec vyšel na výbornou a vlastně i neplánovaně navázal na DEN ZEMĚ, který byl popisován v předchozím článku.

V pondělí 16.5. jsme se ve škole sešli jako obvykle, ale do školních lavic jsme nezasedli. Vyrazili jsme směr autobusové nádraží a linkovým autobusem vyrazili a dorazili směr Sokolov. Pro některé následovala premiérová cesta vlakem českých drah do Karlových Varů na Horní nádraží. Procházka po Karlových Varech, zastávka na známých místech a nevynechatelné občerstvení na několika stanovištích předcházelo dalšímu přesunu hromadným prostředkem vlakem společnosti GW Train Regio do cílové stanice našeho výletu – Březová u Karlových Varů a následnému výšlapu na Svatý Linhart. Po vydatném obědě a menším odpočinku v přírodě si nás vyzvedla průvodkyně, která si pro nás připravila program, který byl kompletně zaměřený na zdravé fungování lesa, jeho principy a zákonitosti. Na okruhu v lese se naťapkalo dalších pět kilometrů a sil rychle ubývalo.

Teď ještě stejná cesta zpět: pěškobus, vlak, pěškobus, vlak, autobus a konečně jsme doma. Sláva nazdar výletu, uťapkali jsme se a už jsme tu smiley!

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy