znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Sobotní odpoledne na rozhledně Cibulka

Pro nadšení dětí a v rámci sbližování kolektivu, jsme si všichni společně naplánovali sobotní odpoledne, které jsme strávili na rozhledně Cibulce.

Byla to sobotní, mimoškolní akce, které se zúčastnili téměř všechny děti, sourozenci, kamarádi i rodiče. Společný sraz jsme měli ve 14:00 hod. na parkovišti. A musím všechny opravdu pochválit a všem poděkovat, protože až na jedno malé zpoždění přijeli všichni opravdu včas, skvěle vybaveni a s výbornou náladou. Společně jsme se prošli lesní cestou, která nás dovedla až na rozhlednu. Vystoupali jsme na její vrchol a poznávaly „krásy“ našeho okolí. Po cestě dolů jsme všichni počítali schody a když jsme došli dolů, každý jsme si řekli, kolik jsme jich napočítali. Celkem jich bylo 129 a skoro všechny děti je napočítaly správně.

Během odpoledne jsme si zahráli společenské hry, např. „Hádej, kdo jsem,“ kdy jsme si na čela lepili jména žáků z naší třídy a pomocí otázek jsme hádali, kdo jsme. Další společenskou hrou byla dětmi velmi oblíbená hra na schovávanou. Když se nám děti „rozutekly“ do blízkého okolí, spousta rodičů nám řekla, že si mysleli, že už všechny děti nikdy nenajdeme. Děti se vždy našly všechny. Rozdělali jsme si ohýnek, opekli jsme si buřty a užili jsme si překrásné společné sobotní odpoledne.

Tímto bych ještě jednou všem moc chtěla poděkovat za skvělou a povedenou akci.

 

                        Mgr. Iveta Kaciašvili

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy