znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

18. 4. 2024 v 16.30

TŘÍDNÍ SCHŮZKY

(dle informací třídních učitelů)

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Apríl bez aprílu 

Prvního dubna k nám přijede olympionička - lukostřelkyně Marie Horáčková a strávíme s ní sportovní den. Aprííííl, rozeznělo se třídou smiley.

Kdepak, žádný apríl. První dubnový den jsme opravdu strávili netradičně. Vytvořilo se několik sportovních týmů napříč celou školou. Ten, kdo se nedostal do týmu, přišel v průběhu vyučování se svou třídou fandit a na závěrečné kouzelnické vystoupení a slavnostní vyhlašování všech vítězů už se sešla skoro celá škola. Naši třídu reprezentovali: Adam, Domča, Nik, Kiki a Petruš B.

    Jednotlivé týmy předvedly vynikající výkony široké škály. Každý tým byl v něčem nejlepší – ať už ve sportovních výkonech, sportovním duchu, nebo v nepřestávajícím úsměvu, či v týmové spolupráci. I proto mohli být všichni sportovci oceněni zlatou vícebojařskou olympijskou medailí! Skvělý výkon předvedli i naši habartovští „pomocní organizátoři“, kteří byli rovnocennými partnery hlavním, olympijským organizátorům a hlavně v hektickém začátku celé akce byli nepostradatelní. Patří jim: Adri, Barča, Simča, Dianka, Kačka, Yasmínka a Kája (8. A, B + 9. A, B) velké díky! Jedno speciální poděkování ještě patří hlavní fotografce této podařené akce - Kiki (Kristýně Zettlové), která se své role zhostila skoro až profesionálně – viz přiložené foto smiley!

Tak snad příští rok zas a radostnému sportu ZDAR!

 

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy