znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Trénink s olympionikem

Den 1. dubna byl pro naši školu významný. Z více než 1 300 škol, které splnily určité podmínky, byla mezi dalšími šťastně vylosována právě i naše škola. 
A co to pro nás znamenalo? Dopoledne dorazil tým několika lidí ze Sazka olympijského víceboje společně s hlavní představitelkou celé akce, kterou byla čtyřiadvacetiletá několikanásobná mistryně ČR v terénní i terčové lukostřelbě a účastnice olympijských her v Tokiu Marie Horáčková. 
Byly sestaveny čtyři sportovní týmy, každý v obsazení žáků od třetích do devátých tříd.  Celá akce začala slavnostním představením olympioničky, která nás seznámila se svým sportovním náčiním a pronesla o sobě několik vět, poté již zahájila pro všechny žáky - sportovce rozehřívací rozcvičku. Následně se už pokračovalo v samotné soutěži. Jednalo se o kruhový provoz se čtyřmi stanovišti a každé družstvo strávilo na jednom místě15 minut. Všichni žáci projevili velkou snahu, prokázali bojovnost a hlavně byla patrná radost a užívání si celého sportování a slavnostní atmosféry, která nás provázela v doprovodu s hudbou po celou dobu  akce. 
Po skončení soutěží následovala chvíle s kouzelníkem a poté již došlo na závěrečný verdikt, na kterém se mezitím shodli vedoucí každého ze sportovních stanovišť.  Byla vyhlášena výherní družstva. A protože šikovní byli opravdu všichni, nepřišel zkrátka nikdo. Každé družstvo získalo výhru v určité oblasti, jako např. fair play nebo smíšci  - sympaťáci. 
Bohužel díky velmi chladnému počasí se akce nemohla uskutečnit venku na hřišti, ale v tělocvičně. A proto z důvodu omezeného místa  se ostatní žáci školy, diváci,  museli prostřídat. Každá třída tedy viděla pouze část akce, ale i tak doufám, že si aspoň i tu chvilku užili. 
Celá akce tedy byla velmi vydařená a budeme se těšit snad někdy zase příště!
 
                                            Mgr. Alena Karanikolova
pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy