znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Mám narozeniny

Když jsem v září nastupovala do své třídy, vytvořila jsem dětem na dveře baráček, který jsem pojmenovala 3. A. Tento baráček symbolizuje naši školu. Nad baráčkem létají balónky a tyto balónky naopak symbolizují každého z nás, z naší třídy. Na balónek si každý otiskl svou ruku, pod ní napsal své jméno a datum svého narození. Vymyslela jsem to proto, abychom nezapomněli komukoliv popřát k narozeninám.

Ovšem, nepočítala jsem s tím, že i děti jsou tak všímavé a budou si hlídat datum narození své paní učitelky. Celý týden před mými narozeninami, mi společně vyráběly přání a poté každý z žáků mi vyrobil balónek, na kterém bylo jeho vlastní přání a namalovaný obrázek. (Tímto bych ještě jednou chtěla poděkovat paní učitelce Monice Lapáčkové, která své hodiny výtvarné výchovy věnovala právě tomu, aby mi děti mohly udělat takovou obrovskou radost.)

Blížil se den oslavy mých narozenin a od paní asistentky jsem se dozvěděla, že se děti na tento den nesmírně těší. Poslední vyučovací hodinu mě požádaly, jestli bych nemohla na chvilinku opustit třídu. Když jsem stála za dveřmi, srdíčko mi bilo „o sto šest“. Najednou jsem uslyšela: „Můžete.“ Vstoupila jsem do třídy a děti stály seřazené u tabule, každé z nich drželo v ruce onen balónek, paní asistentka společné přání a všichni mi zazpívali narozeninovou písničku. Musím se přiznat…Slzy jsem měla opravdu „na krajíčku“ a říkala jsem si: „Sakra, nesmíš bulet!“ Byla jsem nadšená, děti mi udělaly opravdu radost, byla jsem tak nadšená a dojatá, že na tuto chvíli budu vzpomínat ještě velmi dlouho.

Ani já jsem na své žáky nezapomněla a pro děti jsem měla přichystané „dětské šáňo“, které jim moc chutnalo, mini větrníčky ve formě zákusků a „smajlíky“ ve formě lineckého slepovaného pečiva.

Tímto bych svým žákům chtěla ještě jednou moc poděkovat. Nezapomenutelný okamžik.

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy