znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Vánoční besídka

23.12.2021 se konala každoroční vánoční besídka. Bohužel v tento den jsem nemohla být ve třídě s mými spolužáky a užít si poslední besídku v 9. ročníku, ale byla jsem doma v karanténě. Samozřejmě mě to mrzelo, ale paní učitelka mi umožnila spojit se se třídou online. Bylo to super, hodně jsem se v ten den nasmála. Připojila jsem se hned po 8. hodině a byla jsem tam s nimi celé čtyři hodiny kromě velké přestávky.  

Hrála se hra „židličkovaná“, tancovalo se „Just dance“. Nezapojovala se celá třída, někteří seděli a koukali, po chvilce se nakonec přidali. Také se přidala paní asistentka a paní učitelka Vaňková. Podle mě je to bavilo ze všech nejvíce.

Na začátku třetí hodiny nás fotil pan učitel Kysilka a poté byl puštěný film „Sám doma“. Ti, co se nekoukali na film, natáčeli různá videa nebo si se mnou povídali.

Na 4. hodinu měla připravený program paní učitelka s paní asistentkou. Hráli jsme vánoční kvíz, do kterého jsem se zapojila s nimi. Ke konci hodiny si spolužáci rozdali dárky od paní učitelky a paní asistentek. V balíčku měl každý jiný hlavolam, který musel vyřešit. Hlavolam se dařilo vyřešit většině spolužákům. Jsem strašně moc ráda, že jsem mohla být tyto 4 hodiny s nimi a aspoň nějakým způsobem si to užít.

Kateřina Prouzová

 

Dne 22. prosince 2021 jsme měli vánoční besídku ve třídě. Tato vánoční besídka je naše poslední společná. Netradičně s námi byla i spolužačka přes internet, z důvodu nemoci nemohla být s námi ve třídě, ale i tak s námi komunikovala přes internet. První hodinu jsme strávili tím, že jsme si zahráli hry typu „židličkovaná“. Druhou hodinu jsme si zatancovali „just dance“ a i když byl někdo ze začátku stydlivý, ke konci se přidal. Třetí vyučovací hodinu jsme začali koukat na film „Sám doma“. Někteří žáci se místo toho fotili nebo natáčeli. Čtvrtou vyučovací hodinu pro nás připravila zábavu naše třídní učitelka a paní asistentka. Dělali jsme vánoční kvíz po skupinách. Ten tým, který vyhrál si mohl pod stromečkem vybrat první dárek. Na konci za námi přišla i paní asistentka Kubíková, která s námi strávila 3 měsíce ve třídě a dala nám také dárečky. Hodinu ukončila paní učitelka Herynková poučením na vánoční prázdniny.

Natálie Kubartová

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy