znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Návštěva knihovny Habartov

V týdnu od 4.-10. října 2021 probíhá celorepublikový týden knihoven. My v 6. A jsme této výjimečné akce využili. Ve čtvrtek 7. října jsme se vypravili na návštěvu do městské knihovny Habartov, kde na nás čekaly dvě milé paní knihovnice, které si pro nás připravily bohatý program zaměřený na ilustrátory v různých žánrech dětské literatury. Seznámili jsme se s nejrůznějšími autory, žánry i tituly. Překvapilo nás, kolik žánrů existuje, že jsme se s některými autory již setkali a kolik knih se v městské knihovně nachází. Dostali jsme k vyplnění pracovní list, kde jsme si mohli své vědomosti vyzkoušet. Všichni bychom uspěli na výbornou. 
Z příjemné návštěvy místní knihovny si odnášíme nejen mnoho vědomostí, dobrou náladu a členskou kartičku, ale také sladkou odměnu, kterou jsme na samotný závěr získali. Jako bonus si navíc odnášíme roční členství zdarma, jelikož jsme návštěvu uskutečnili v akčním týdnu knihoven. 
V knihovně, která kdysi bývala základní školou a kde navíc sídlí muzeum, se nám moc líbilo a určitě ji budeme navštěvovat častěji. Někteří z nás se již mezi sebou domlouvají, kdy uskuteční nejbližší návštěvu a vypůjčí si k přečtení některou ze stovky nabízených knih. Čtení se nám v současné době hodí do hodin literatury.   
Získané vědomosti a možnost půjčování širokého spektra knih, se nám budou hodit nejen do hodin českého jazyka a literatury, ale také při tvorbě zadaných i dobrovolných projektů s mezipředmětovým přesahem.
 
 
Mgr. Romana Sitařová a Lucie Klarnerová
pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy