znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Podzimní tvoření 

Nastalo období, kdy se vše kolem nás pestrobarevně zbarvuje, kdy se zvířata začínají připravovat na zimu a kdy se dny začínají zkracovat. Ano, máme tu podzim. I my v 6.A jsme se na toto období připravili. Rozhodli jsme se, že si svou třídu vyzdobíme v duchu amerického svátku Haloweenu. V hodinách výtvarné výchovy jsme se pustili do vyrábění halloweenských ozdob. Někteří z nás vyrobili krásné velké dýně, které jsme si vyvěsili do oken, další vytvořili strašidelné duchy a tajemný hrad.  
Ve finále se nám nejenže podařilo vyrobit krásné výtvory, ale zároveň jsme se ještě více stmelili, jelikož jsme po celou dobu pracovali ve skupinách. 
Nejen podzimní výzdoba byla pro naši třídu v posledních týdnech hlavním tématem. V dnešní společnosti je důležitá jedna činnost, kterou bychom měli mít na paměti - třídění odpadů.
V období konce září a začátku října jsme se v hodinách výtvarné výchovy věnovali vyrábění recyklačních krabic. Byly vybrány dvě dvojice - Stáník, Lukášek, Kamilka a Nikolka - které vyrobily dvě krabice na recyklování. Jedna krabice je modrá (papír), druhá žlutá (plast). Obě máme v naší třídě a díky tomu, že pravidelně třídíme, ulehčujeme přírodě, na které nám velmi záleží. 
Založili jsme si tzv. "Složku marodů." Je to složka utvořená z celkem 21 položek, kde každý ze třídy má tu svou. Když bude kdokoliv z nás nemocný, Laurinka, která má složku na starosti, založí dotyčnému vše potřebné do jeho složky - ať už to jsou pracovní listy, testy či informace. 
Těšíme se, co dalšího, nejen v hodinách výtvarné výchovy, nás ještě čeká.
 
Mgr. Romana Sitařová a Lucie Klarnerová
pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy