znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Naše první dny na druhém stupni

Léto uteklo jako voda a opět nám začala škola. Ani jsme se nenadáli a už jsou z nás šesťáci. 
Tento školní rok je pro nás pro všechny v mnoha ohledech nový. 
Začali jsme chodit na druhý stupeň mezi velkými dětmi, na kterém nás čekají společné čtyři roky, než se dostaneme do závěrečné deváté třídy. Poznali jsme novou paní učitelku, kterou budeme mít hned na několik předmětů - na zeměpis, výchovu ke zdraví, na výtvarnou výchovu a dívky i na tělocvik. Máme novou třídu a dokonce nového spolužáka, kterého jsme ihned přijali mezi sebe. Naše třídní rodina se rozrostla a už nás je 21. 
Čekají na nás nové předměty, které jsme na prvním stupni neměli a noví učitelé. Na všechno se moc těšíme a všem výzvám budeme čelit s radostí. Protože má naše paní učitelka zájem v zeměpise a paní asistentka naopak v historii, a jak známo, tyto dva obory společně úzce spolupracují, snažili jsme se v naší třídě uzpůsobit tomu i samotnou výzdobu. Kromě glóbů, sluneční soustavy a planet je zde k vidění i řada zajímavých a  inspirativních citátů důležitých osobností z historie - například citáty Karla IV., Caesara, Cicera či Francise Bacona  - o kterých se budeme teprve učit.  
V prvních dnech jsme se seznámili se vším, co potřebujeme znát o tomto školní roce. Vytvořili jsme si svá třídní pravidla a někteří z nás se s chutí zapojili do výroby nejrůznějších třídních projektů. 
 
Jsme zvědaví, co všechno nám tento školní rok 2021/2022 přinese a všichni věříme, že si jej užijeme ve zdraví a pohodě. 
 
Mgr. Romana Sitařová a Lucie Klarnerová

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy