znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Prezentační výstava středních škol

Už je to tady. Jsme deváťáci. Za pár měsíců se za námi zavřou dveře naší základní školy a vyrazíme "do světa". Čeká nás velmi důležitý úkol, který výrazně  ovlivní naši další životní cestu.: výběr střední školy.

            Ale nejsme na něj sami. Pomáhají nám rodiče, další příbuzní, přátelé a samozřejmě i učitelé. Máme spoustu možností a nabídek. Abychom se v nich lépe orientovali, připravil pro nás Karlovarský kraj 4 výstavy. My jsme společně vyrazili na tu, která se konala 4. 10. 2018 v jedné z budov ISŠ v Chebu.

            Na místo jsme dorazili před půl desátou. U vchodu nás přivítal ředitel školy, seznámil nás s programem a rozdělil do dvou skupin. Každá skupinka dostala svého průvodce z řad učitelů ISŠ.

            Procházeli jsme prostorami školy a v každé učebně i dílně nás čekala ukázka práce, nebo prezentace nějaké střední školy z Karlovarského kraje. Dostávali jsme letáčky, mohli se na cokoliv zeptat. Výstava byla hezká, přehledná a posloužila tomu, čemu měla: zjistili jsme, jaké školy a obory studia nám nabízí náš kraj.                                                      IX.A

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy