znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Halloween v V.B

V měsíci říjnu se v anglicky mluvících zemích slaví Halloween. Proto nás s paní učitelkou Vendulou Herynkovou napadlo, že dětem trochu hodiny angličtiny zpestříme. Vymysleli jsme 2 vyučovací hodiny na téma Halloween. 

V pondělí 30.10.2017 jsme si ve třídě V.B povídali o tomto svátku. Nejdříve jsme se ptali, kdo něco ví o Halloweenu, a popřípadě jsme informace doplnili či opravili. Žáci poznali i novou slovní zásobu na toto dané téma. Poté jsme si zahráli 1. soutěž. Žákům byly rozdány osmisměrky s novými slovíčky a prvních 5 žáků bylo odměněno.

Halloween je znám i tím, že se různé věci balí do toaletního papíru. A proto naše 2. soutěž  byla zabalení spolužáka do toaletního papíru. Ke konci hodiny si žáci losovali masky, které si měli za domácí úkol vybarvit a vystřihnout na další vyučovací hodinu.

Na začátku další vyučovací hodiny jsme s paní učitelkou pomohli žákům dodělat masky. Mezitím si děti zahrály další soutěž – Bingo. Čímž si zopakovali novou slovní zásobu z minulé hodiny. Vítězové byli opět odměněni. Po dodělání masek jsme si zahráli hru „židličkovaná“.

Na konci vyučovací hodiny byli všichni žáci odměněni a pochváleni.

                                                                                               Bc. Gabriela Kubaschová

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy