znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Hodinu ve společnosti populárních hitů

… strávili žáci nejen šesté třídy naší základní školy v pondělí dne 6. listopadu, kdy se na část výuky vydali do kinosálu MKS v Habartově.

   Zde na ně již čekala kapela MD Company spolu se zpěvačkou Kateřinou Bodlákovou, aby jim ve zkratce a na základě vlastního výběru představila vývoj populární hudby poslední třetiny 20. století. Asi hodinový pořad byl komponován z českých i zahraničních šlágrů, přičemž skladby zahrané v podání bicích, baskytary a kláves byly doprovázeny i naučným výkladem.

   Při některých písních se podařilo muzikantům roztleskat téměř celý sál a při několika skladbách se na pódiu coby perkusista nebo rapper ocitli i naši žáci.

   Dnešní mládež nejspíše holduje přeci jen odlišné hudbě, než která zněla dnes z reprobeden, ale výjimečně se v hledišti přeci jen našel někdo ze žáků, kdo si notoval spolu s hudebníky i tyto několik desítek let staré písničky.

   Myslím, že účel tohoto koncertu, za nějž já osobně považuji to, aby žáci získali širší povědomí o pestrosti hudebních žánrů, byl naplněn, za což naši žáci odměnili kapelu i závěrečným potleskem.

                                                                                     Mgr. Aleš Plevka, třídní učitel VI.A

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy