znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Šesťáci přiložili ruku k dílu

Celkem polovina VI. A tedy- třináct ze šest a dvaceti žáků jmenované třídy, se v sobotu 14. října zapojila do akce SOS jezero, která byla vedena i pod patronací celorepublikového dobrovolnického projektu 72 hodin. Je velmi potěšitelné, že se tak stalo pouze na základě mé výzvy, coby třídního učitele. Ten počet mne téměř až zaskočil, ale v tom nejpozitivnějším slova smyslu.

Třináctka šesťáků spolu s dalšími asi padesáti brigádníky se v sobotu dopoledne vydala k jezeru Boden, aby se zde společnými silami zasadila o to, že z přírody v dané lokalitě zmizí vše, co tam nepatří a co ji hyzdí. Mnozí tak v neustálém předklonu prošli téměř celou trasu.

Během hodiny v plastových pytlech mizely nejrůznější odpadky, které po víkendu skončí tam, kam patří. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří neváhali, a vyslyšeli tak volání Bodenu o pomoc. Jasně tím dali najevo, že zvládnou i ve svém volném čase dělat věci, které jsou prospěšné nikoliv pouze jim, ale i ostatním a z toho mám velkou a upřímnou radost.

                                                                               Mgr. Aleš Plevka, tř. uč. VI. A

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy