znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Mikulášská besídka

Ani naše třída nezůstala pozadu a dne 5.12.2022 jsme si i my oslavili Mikuláše, jak se sluší a patří. V rámci spolupráce s paní učitelkou Mgr. Lenkou Hercíkovou jsme se rozhodly, že tento den spojíme obě čtvrté třídy dohromady a dětem připravíme společný zábavný program.

První hodinu byly děti náhodným losováním kartiček rozdělené do 3 - 4 členných skupin, ve kterých spolupracovaly po celý den. V těchto skupinách děti plnily na různých stanovištích úkoly, ve kterých si procvičily své znalosti z českého jazyka, matematiky, vlastivědy i přírodovědy. Úkolů bylo celkem 18 a u některých se děti opravdu „zapotily“. Správné odpovědi vypisovaly na pracovní list, který se pak odevzdával a kontroloval.

Ve volném čase se děti učily básničku, kterou předposlední hodinu recitovaly čertovi, který nás přišel navštívit. Básnička se dětem moc povedla a za odměnu dostaly mikulášskou nadílku. Poslední hodinu jsme společně všichni vyráběli čertíky z kartonu.

Myslím si, že se všem mikulášský den velmi líbil. Děti si procvičily své znalosti a zároveň si užily spoustu legrace a zábavy nejen se svými spolužáky, ale i se spolužáky druhé čtvrté třídy.

 

                            Iveta Kaciašvili - třídní učitelka

 

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy