znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Den nadvlády

Jak jsem již psala v minulém článku. V rámci vítězství voleb, měli vítězové tří politických stran slíbený „DEN NADVLÁDY VE TŘÍDĚ IV. A“. Tento den u nás proběhl 20.12.2022.

Všichni tří zástupci stran: Izabela Putyrová, Jakub Prouza a Ema Straková sdělili svým spolužákům den předem, jaké budou mít pro své voliče požadavky na následující den.

Mezi tyto požadavky patřilo:

  1. Všichni musí přijít v něčem barevném.
  2. Nový zasedací pořádek. (Žáci byli na jeden den přesazeni podle svých spolužáků).
  3. Sportovní otázky a soutěž. (Vítězové měli pro své spolužáky připravené znalostní a zábavné otázky, týkající se sportu).
  4. Přinést si pomůcky do školy v něčem jiném než v aktovce. (To je tzv. „bezaktovkový den“, kdy si děti přinesou učebnice, sešity i pomůcky v čemkoliv jiném než v aktovce. Nápady děti měly různé a velice vtipné. Přišly s kufrem, igelitovou taškou, kýblem na uklízení, batohem apod.)
  5. Jít ven. (Kvůli nepříznivému počasí, kdy byla venku opravdu velká ledovka, jsme tento bod jediný nesplnili).

A nakonec si vítězové zkusili, jak těžké a náročné je „učit“. Postavili se na místo paní učitelky a s ostatními spolužáky procvičovali probrané učivo. S dětmi zopakovali český jazyk, anglický jazyk i matematiku. Všechny tři bych chtěla moc pochválit, protože jim profese učitele a učitelek velmi „sedla“ a všichni byli opravdu úžasní. Pochvala patří i ostatním spolužákům, za to, že výborně spolupracovali a do tohoto dne se zapojili s obrovskou chutí.

 

                                            Iveta Kaciašvili - třídní učitelka

 

 

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy