znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

2. a 3. dubna 2024

13.00 - 17.00

zápis do

1. třídy

*****************

28. 3. - 1. 4. velikonoční prázdniny

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

  • sociální asistent
  • školní psycholog

Více informací zde.

Den s olympionikem

Letošní rok naše škola opět vyhrála ve výběrovém řízení možnost strávit sportovní a krásný den se slavným olympionikem. Tentokrát naši školu navštívila olympionička lukostřelkyně Marie Horáčková.

Bohužel, pro nepříznivé počasí, se tato sportovní akce musela konat v tělocvičně. Z každé třídy se muselo vybrat (pro omezený prostor) pouze pět žáků (jeden náhradník), kteří reprezentovali danou třídu, protože by se všichni žáci do naší tělocvičny nevešli. Za naši třídu III. A byla vybrána Emma Straková, Jessica Hrabalová, Augston Sipattha a Jakub Prouza.

Děti byly rozdělené do 4 týmů. V každém týmu byli žáci od 3. do 9. tříd tak, aby jejich síly byly vyrovnané. Jednotlivé týmy prošly celkem 4 stanovišti, ve kterých si zkoušely střílet, prolézat překážkové dráhy, „chytat“ blikající světýlka i zahrát piškvorky.

Aby ostatní žáci nebyli smutní, že se akce nemohou zúčastnit, byl stanoven časový výměr, kdy se každá třída mohla na sportovní akci přijít podívat a ani třída III. A samozřejmě nechyběla a své spolužáky přišla podpořit.

 

                                                          Mgr. Iveta Kaciašvili

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy