znak ZŠ Habartov
Základní škola Habartov
Karla Čapka 119, okres Sokolov
Tel.: +420 352 692 547
město Habartov

*****************

Nabízíme volné pracovní místo na tyto pozice:

* učitel 1. stupně

* učitel 2. stupně

* sociální asistent

* školní psycholog

Více informací zde.

Fantazijní příběhy

V hodinách čtení jsme si přečetli článek nazvaný Kulda ve světě. Po přečtení článku jsme se společnými silami pokusili vytvořit fantazijní příběh, jehož hlavní hrdinou je KŘEČEK.

Paní učitelka nás rozdělila do 3 družstev. V každém družstvu nás bylo osm. Každý z nás měl napsat jednu větu, která má následovat po přečtení vět předešlých. Příběhy se nám povedly.

1. Křeček šel na výlet. Potkal tam čerta. Poprali se. A chtěli ho uvařit. Ale křeček mu utekl na největší horu na světě. Na horu plných sladkostí. A pak všechny snědl. Protože měl velikanánanskou chuť na sladkosti.

2.Křeček Pepa spadl do pekla. V tom pekle Pepa si našel kamaráda Honzu - čerta a Pepa s Honzou se snžili z pekla pryč. Tak dlouho se snažili, až se z toho pekla dostali. A dostali se do vesnice. Která se jmenovala Krystaloá vesnice. V Krystalové vesnici se zabydleli. Bydleli v královském hradě. A tam si našel nádhernou princeznu Kláru a na hradě se oženili a jestli neumřeli, tak tam žijou až dodnes.

3. Křeček Tom se vydal do světa. Ve světě narazil na pejska Lusi. Křeček Tom a pejsek Lusi se seznámili. Stali se nejlepšími kamarády. Vydali se spolu do světa. Ve světě narazili na velký hrad, ve kterém je mnoho koček. Kočky pořád mňoukaly. A jak ty kočky mňoukaly, tak byl takový rámus, že Tom a Lusi odešli a už je nikdy nikdo neviděl.

                                        Doufáme, že Vás nějaký příběh zaujal....

                                                                                              žáci III.A

pastelka pastelka pastelka pastelka pastelka
knihy